Nyárifecske

"Ami visszavetheti az embert a fejlődésben, az a hazugság" (Csernus)

Friss topikok

  • Katzeryn: Ez érdekes elmélet, de többé-kevésbé egyetértek veled. Előbb-utóbb mindenki elkezd élni nemi élete... (2011.01.29. 16:14) Minden jókislányból k.rva lesz egyszer
  • Katzeryn: Jogos az utánagondolás, ez tuti így lett volna. Ha egy ember kezébe hatalom kerül, onnantól kezdve... (2011.01.29. 15:53) A Lucifer-effektus?
  • Katzeryn: De nem csak ilyen rivalizációról lehet szó, mi a helyzet akkor, ha egy megszokott közösségbe jön e... (2011.01.29. 15:45) Női rivalizálás
  • Vorg a Halhatatlan Báró: Te még élsz? :D Írok levelet ha nem megy ki a fejemből, most nem tudok (2010.12.07. 19:28) Még sosem..
  • azallamenvagyok: sajnos eleve pusztítja az egyén felelősségének tudatát egy nagy adag behatás a világban ebből les... (2010.09.28. 10:43) Görcs

Címkék

Tegnap kiderült, hogy a vállam egy igen komoly erogén zóna. Ezt eddig nem tudtam.

By the way, azt hiszem, illetve minden egyes porcikám, a lábujjamtól a fejem bubjáig azt súgja, hogy megtaláltam azt, akit eddig kerestem. Hirtelen megjelent, mint egy üstökös, és becsapódott az életembe.

Nem véletlenül használtam az üstökös kifejezést. Ugyanis amikor megláttam mintha valamilyen fehér, csillogó fény vette volna őt körül. Irgalmatlanul egymásra kattantunk.

Próbálom higgadtan kezelni az érezéseimet. De most nagyon azt érzem, hogy igen... Ő az!

Egyébként Coelho írja az Ördög és Prym kisasszony előszavában, hogy a nagy változások rettentő kicsi intervallum alatt jönnek létre. Egy hét több, mint elegendő idő arra, hogy az ember szembenézzen a sorsával és elfogadja azt... vagy éppen ellökje magától.

Én azt hiszem, ezt most elfogadom. Áll az alku ;-)

Címkék: boldogság pasi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifecske.blog.hu/api/trackback/id/tr891288964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása