Nyárifecske

"Ami visszavetheti az embert a fejlődésben, az a hazugság" (Csernus)

Friss topikok

  • Katzeryn: Ez érdekes elmélet, de többé-kevésbé egyetértek veled. Előbb-utóbb mindenki elkezd élni nemi élete... (2011.01.29. 16:14) Minden jókislányból k.rva lesz egyszer
  • Katzeryn: Jogos az utánagondolás, ez tuti így lett volna. Ha egy ember kezébe hatalom kerül, onnantól kezdve... (2011.01.29. 15:53) A Lucifer-effektus?
  • Katzeryn: De nem csak ilyen rivalizációról lehet szó, mi a helyzet akkor, ha egy megszokott közösségbe jön e... (2011.01.29. 15:45) Női rivalizálás
  • Vorg a Halhatatlan Báró: Te még élsz? :D Írok levelet ha nem megy ki a fejemből, most nem tudok (2010.12.07. 19:28) Még sosem..
  • azallamenvagyok: sajnos eleve pusztítja az egyén felelősségének tudatát egy nagy adag behatás a világban ebből les... (2010.09.28. 10:43) Görcs

Címkék

Felemelő érzés szimbiózisban létezni valakivel.

De az már kissé erős, hogy pontosan egyszerre lesztek betegek, ugyanazzal a tünettel (persze, ez nyilván a fokmérője annak is, hogy mennyi időt töltötök együtt :-)).

És az is hátborzongató ahogy a hangulatod kihatással van a másikra.

A hét elején elkapott a spleen. Kedden émelygés, majd fejfájás végül undorérzet, ha csak a kaja eszembe jutott (és nem, nem vagyok terhes...). Szerdán ez odáig fajult, hogy az ágyból nem volt kedvem felkelni. Egy olyasfajta életundor tört rám, ami még szerintem kamaszkoromban sem. Mosolyogni alig tudtam. Csütörtökre lett csak jobb a helyzet. Azóta elkezdtem enni is - most éppen pótlom az elvesztett kalóriákat ;-). A totális kedvtelenségemnek nem volt különösebb oka, csak amolyan "lakatlansziget"-érzésem volt (ti. hogy most azonnal elhúznék egy tök üres szigetre).

Ő egész héten velem volt - szóval még a hiánya sem okozhatta ezt az állapotot. Aztán persze a vége az lett, hogy szépen ráragasztottam a kedvtelenségemet. Pedig igyekeztem kímélni. Mire én szépen jobb kedvre derültem, ő lett iszonyat hisztis és morcos.

Aztán két napot egymás nélkül töltöttünk... és hirtelen mindketten kiegyensúlyozodtunk. Olyannyira, hogy a következő együtt töltött este frenetikusan pozitívra sikeredett ;-) Ki érti ezt?

Címkék: boldogság párkapcsolat hétköznapok morci nagy ő

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifecske.blog.hu/api/trackback/id/tr21472073

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: singing success dvd torrent 2017.11.28. 22:34:37

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2009.10.25. 02:39:54

Érthető.
Ja, ez költői kérdés volt? :)
süti beállítások módosítása