Nyárifecske

"Ami visszavetheti az embert a fejlődésben, az a hazugság" (Csernus)

Friss topikok

  • Katzeryn: Ez érdekes elmélet, de többé-kevésbé egyetértek veled. Előbb-utóbb mindenki elkezd élni nemi élete... (2011.01.29. 16:14) Minden jókislányból k.rva lesz egyszer
  • Katzeryn: Jogos az utánagondolás, ez tuti így lett volna. Ha egy ember kezébe hatalom kerül, onnantól kezdve... (2011.01.29. 15:53) A Lucifer-effektus?
  • Katzeryn: De nem csak ilyen rivalizációról lehet szó, mi a helyzet akkor, ha egy megszokott közösségbe jön e... (2011.01.29. 15:45) Női rivalizálás
  • Vorg a Halhatatlan Báró: Te még élsz? :D Írok levelet ha nem megy ki a fejemből, most nem tudok (2010.12.07. 19:28) Még sosem..
  • azallamenvagyok: sajnos eleve pusztítja az egyén felelősségének tudatát egy nagy adag behatás a világban ebből les... (2010.09.28. 10:43) Görcs

Címkék

Utolsó nap az évben. És ha arra gondolok, hogy milyen volt 2009, azt kell, hogy mondjam: évek óta ilyen boldog és szép évem nem volt (az évvégi munkakeresési elkeseredettséget kivéve, de mint tudjuk, amibe nem halsz bele, attól megerősödsz :-)).

Szóval valahogy idén minden kezdett összeállni, és jó irányba fordulni. Nagymamám meggyógyult szenvedélybetegségéből (erről nem írtam soha, de nem is igazán akarok, szerencsére, sok-sok küzdés után, végre sikerült kilábalnia belőle). Aztán tanulmányaim alagútjának végén már kézzel foghatóan látom a fényt (hogy egy ilyen gyönyörű képzavarral éljek). Közben megtaláltam ŐT, a számomra tökéletes pasit. Érdekesség: pont ma olvastam újra egy régebbi bejegyzésemet, ami akkor született, amikor még nem ismertem őt. A férjanyagról szól, arról, hogy kivel tudnám elképzelni a jövőmet. Hát, ha hiszitek, ha nem, Ő minden egyes pontban megfelel az "elvárásaimnak". Mintha csak varázslat történt volna: leírok egy listát és az valósággá válik. :-)

Csak remélni tudom, hogy a következő év is ilyen fantasztikus lesz, és végleg sínre kerül minden.

Nektek is nagyon boldog, egészséggel és sikerrel teli új évet kívánok! És köszönöm, hogy olvastok :-)

Címkék: boldogság állás nagy ő

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifecske.blog.hu/api/trackback/id/tr771634630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogyócska 2009.12.31. 13:50:37

... kiveszi a részét a gyereknevelésből? :DD Amúgy grat, jó dolog, ha pozitív az eredménye a számvetésnek. Velem 2008-ban több változás történt, mint 2009-ben, szóval ez volt A Nyugis Év, de nem bánom, ilyen is kell.

Holnap meg majd írok én is listát, mint te, és azt lobogtatva keresem majd a NAGY Ő-t. Hátha. :)

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2010.01.01. 18:32:30

@bogyócska: na jó, ezt a pontot úgy kell érteni, hogy olyan ember, aki példaképként tud működni, mint szülő :-)
Hajrá a listával! ;-)

zolddio 2010.01.02. 19:25:37

Bogyócska álarca mögül kilépett zöld dió. És még blogot is indított. Gondoltam, szólok, hátha első olvasóim között üdvözölhetlek. :) További szépeket!
süti beállítások módosítása