Nyárifecske

"Ami visszavetheti az embert a fejlődésben, az a hazugság" (Csernus)

Friss topikok

  • Katzeryn: Ez érdekes elmélet, de többé-kevésbé egyetértek veled. Előbb-utóbb mindenki elkezd élni nemi élete... (2011.01.29. 16:14) Minden jókislányból k.rva lesz egyszer
  • Katzeryn: Jogos az utánagondolás, ez tuti így lett volna. Ha egy ember kezébe hatalom kerül, onnantól kezdve... (2011.01.29. 15:53) A Lucifer-effektus?
  • Katzeryn: De nem csak ilyen rivalizációról lehet szó, mi a helyzet akkor, ha egy megszokott közösségbe jön e... (2011.01.29. 15:45) Női rivalizálás
  • Vorg a Halhatatlan Báró: Te még élsz? :D Írok levelet ha nem megy ki a fejemből, most nem tudok (2010.12.07. 19:28) Még sosem..
  • azallamenvagyok: sajnos eleve pusztítja az egyén felelősségének tudatát egy nagy adag behatás a világban ebből les... (2010.09.28. 10:43) Görcs

Címkék

- Tudod...

- Mondd!

- Elnézlek, ahogy itt sertepertélsz. És az jut eszembe, hogy én tőled nem simán csak szexet akarok, hanem beszélgetni is szeretnék. Mindenről. És ez jó. Nagyon!

Címkék: szerelem boldogság párkapcsolat nagy ő

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifecske.blog.hu/api/trackback/id/tr51323434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacagójancsi 2009.08.19. 14:15:24

Mit nem adnék, ha házimunkámat szeretkezések szakítanák meg.........Ha elkapna a férjem és megsimogatna a dorongjával.

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2009.08.19. 22:49:44

Nekem most a főzés jutott eszembe.

- Drágám, ideadnál még egy fakanalat? Egy kevés a kezembe!

- Hmm, nem elég pikáns ez a saláta, fröcskölök rá egy kis öntetet... (megszalad) Upsz, ezt jól beterítettem, nézd, mennyi lett! (ujjal öntet letöröl az üveg széléről, lenyal)

- Megnéznéd elég lucskos-e már a káposzta? Hajtogasd szét a leveleit is, hogy megpuhult-e ott is!

- Sajnálom, hogy tele van már a tököd a munkával... Most úgy ennék egy kis tökmagot! (Esetleg megjegyezheted, hogy a forró, frissen pörköltet szereted, és a sütő már be van gyújtva. :))

Kicsit közvetlenebbül takarítás-pakolászás közben:
A fehérneműs fiókot kipakolod, rendezed, persze a vibrátorokat is ott tartod. Nagyság szerint sorba állítod őket a komódon (ha csak egy van, akkor hozol bele elemet, megnézed működik-e), a férjed ott van a szobában, de kiküldöd, és becsukod az ajtót. Aztán nem fogod vissza magad. Ha nem jön be, hogy a vibri helyett mást adjon a kezedbe, akkor, ööö... nincs több ötletem. :)

Csak sajnos azt gondolom, hogy a méla férfi ilyen kihívások esetén csak néz, aztán nem tesz semmit. Ez kiábrándító lehet.

bogyócska 2009.08.19. 22:54:11

"Csak sajnos azt gondolom, hogy a méla férfi ilyen kihívások esetén csak néz, aztán nem tesz semmit. Ez kiábrándító lehet. "

@tuna_: nem hinném, hogy nyárifecske pasijával ilyen gondok lennének. :D

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2009.08.19. 23:02:10

@bogyócska: Zetorra gondoltam. De az nem valami traktor? :D
süti beállítások módosítása